O NAS

Kamnoseštvo Burgar je na slovenskem tržišču prisotno že več kot pet desetletij. Naša dejavnost se je z leti razvijala in je rasla skupaj s potrebami trga.

Prvotno se je podjetje ukvarjalo z izdelovanjem nagrobnikov, s prehodom obrti v drugo generacijo, pa smo dejavnost razširili na pokrivanje celotnega spektra izdelkov iz kamna.

Pri Kamnoseštvu Burgar se pohvalimo z dejstvi, da opremljamo stanovanjske in poslovne objekte s policami, stopnicami, kuhinjskimi in kopališkimi pulti, mizami, kamini, izdelujemo portale, tlake nagrobnike in še bi lahko naštevali. Obstoječa tehnologija nam omogoča obdelovanje več vrst kamna ob uporabi različnih profilov.

To je prednost, ki naročnikom omogoči, da uživajo v izdelku, ki je narejen izključno na osnovi njihovih želja in potreb. Ponosni smo na dejstva, da smo opremili več slovenskih pošt, bank, lekarn, gostinskih in drugih poslovnih objektov, ki jih lahko občudujemo po celi Sloveniji.

Naše podjetje med drugim goji tudi tradicijo ročnih del stare kamnoseške obdelave, ki daje njihovim izdelkom navdih preteklosti in unikatnosti. Ta oblika obdelave kamna pride do izraza pri
prenovi starih nagrobnikov, obnavljanju portalov in nabožnih kapelic.

Več kot 50 let dela s kamnom so najodličnejša izkaznica naše kakovosti in mojstrstva.

c29064eb-e632-415a-8fbe-bb93dedd5f58